Jack Hammer

Jack Hammer Recension

Jack Hammer Logo 4.5
 • SoftwareNetent Logo
 • Hjul

  5

 • Insatsrader

  25

 • Volatilitet

  Medel

 • Progressiv Jackpot

  Nej

Spela Nu

Unibet Casino

Hot Ribbon

Hot!

Jack Hammer är den klassiska sloten som nu återkommer i en ny, moderniserad tappning från spelutvecklarna på Net Entertainment. Det är historian om en deckare på jakt efter skurkar i den mörka undre världen i ett universum som liknar en serietidning. Jack Hammer heter vår hjälte.

Spelet har ett utseende som är något apart i jämförelse med andra slots. Här finns nämligen inga traditionella hjul, utan 15 rutor som alla samtidigt snurrar eftersom varje ruta är ett eget hjul. Dessutom finns det hela 25 vinstlinjer, vilket gör att vinstchanserna känns betydligt större. I övrigt är reglerna förstås desamma som för alla slotmaskiner: spelet går ut på att få likadana symboler på rad och vinnande kombinationer längs med vinstlinjerna.

Det går att satsa ända upp till €250 i ett enda bet, så för den våghalsige finns otvivelaktigt potentialen att satsa för de allra största vinsterna. Det inkluderar maxvinsten på otroliga €250 000. För den mer försiktige spelaren finns det möjlighet att lägga bets ända ned till €0,25. Eftersom Jack Hammer kan betala ut upp till 1 000 gånger pengarna vid fem Jack Hammer-figurer på spelplanen samtidigt, så finns möjligheten till stora pengar även vid lägre insatser.

Jack Hammer har en funktion som spelet var allra först med när det lanserades. Det handlar om Sticky Win, som fungerar enligt devisen att man inte ska ändra en vinnande symbol. När du har vunnit på ett snurr låses den vinnande symbolkombinationen fast medan resten av hjulen snurrar. På så sätt har du möjlighet att vinna flera gånger i rad. Spelet har, förutom Sticky Win-funktionen, också joker- och scattersymboler, som bidrar till att öka spänningen.

När det kommer till utbetalningsprocenten har Jack Hammer ett trumfkort i fickan. Här ligger nämligen procenten på hela 97 %, vilket är synnerligen högt i sin kategori. Med så mycket pengar tillbaka till spelarna är det inte så konstigt att Jack Hammer bibehåller sin ställning som en av Sveriges mest populära spelautomater.

Du kan även läsa om andra spelautomater hos oss, t.ex. Eggomatic, Mega Fortune och Boom Brothers.

Ytterligare slots spel recensioner